Vi tar emot er med öppna armar!!!

…om ni inte är för många och om ni inte stannar för länge.

Kom ni till oss och stanna ett år och högst tre. Men kom i lagom antal. Visserligen är Sverige ett rikt och mycket glesbefolkat land som fortfarande skulle kunna växa. Men Sverige har framför allt en befolkning, och då menar jag en ”SVENSK” befolkning, som utgör i alla avseenden en, om inte biologisk, så dock, kulturell och etnisk särart. Som World Values Survey visat gång på gång finns vi helt allena högst upp till vänster i varenda mätning. Vi, till skillnad mot fransmän, italienare och spanjorer, för att inte tala om asiater och afrikaner, är inga flockvarelser utan äkta individualister. Mer lika engelsmän än de folk som jag nämnt. Ni slaver ligger lite längre ner på diagrammet så helt lika med er är vi alltså inte.

Visst är Sverige rikt och visst finns det mycket plats bland och mellan alla industriella monokulturer som utgör den svenska naturen. Men just det är inte anledningen till att vi ifrågasätter rätten av vem som helst, flyktingar med asylskäl, kvotflykting eller vanliga flyktingar som bara flyr från krig, förtryck och klimatförändringar, att komma till oss. Vi vill ha kvar vår SVENSKHET och vår rätt att fira Gustav Vasas kröningsdag, midsommar, julafton, äta vår egen mat och hylla vår egen Reformation och vårt eget Folkhem. Vi vill inte att folk från medeltida kulturer eller från kulturer som inte går ihop med vår skall ta över VÅRT land och göra om det till något o-svenskt. Vi tror på devisen ”EN GÅNG SVENSK ALLTID SVENSK” och så vill vi att det skall förbli.

Ni kommer från närområdet det är sant men riktigt hit hör ni inte i alla fall om vi än kan se att det finns skillnad mellan er och de som välde in i landet 2015. På något sätt är också ni kristna och det är bra att ni inte slagit er ihop med ryssen men rätt att vistas i Sverige har, eller borde ha, enligt vår mening bara de som är födda i Sverige och som kan visa minst fem generationer svenskar i sin genealogi. Vad vi förstår kan också de flesta av er läsa och skriva vilket inte var fallet med folk från Afghanistan, från Mellanöstern och från Afrikas horn.

Hoppas att era kamrater klår upp ryssen ordentligt så att ni kan vända hem med det snaraste.

Varma hälsningar.

Jimmie.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen